Rapsody Yachts introduceert de R36 MOTO edition

12-10-2015

Rapsody Yachts brengt een nieuw motorjacht op de markt. De R36 MOTO is de limited edition van de Rapsody R36 lijn en deze unieke MOTO uitvoering is voorzien van de nieuwste technologieën en systemen.

Een maximale snelheid van meer dan 37 knopen zal worden gehaald met twee Volvo Penta motoren welke 2 x 260 pk leveren. Binnen bevindt zich een ruime eigenaarshut met tweepersoonsbed, gastenverblijf en een royale natte cel. Buiten bevindt zich een custom-made stoel, open keuken met eethoek en vier zitplaatsen achterin de kuip.  

Het jacht is volledig 'Dutch built” volgens de laatste CE-normeringen en de hoogste kwaliteitsnormen. 'De R36 MOTO is de laatste en meest unieke uitvoering van de Rapsody R36 lijn. Het nieuw ontworpen dashboard met geïntegreerd besturingssysteem werkt zeer intuïtief. Al met al is deze evolutie van de R36 een waar meesterstuk”, aldus Diederik van Golen.

Rapsody Yachts opereert vanuit Heeg – Friesland, in het topsegment van de jachtbranche. Rapsody Yachts is ontstaan uit de jachtmakelaardij waar exclusieve en klassieke werfschepen uit Nederland en Scandinavië werden gerenoveerd en een trotse nieuwe eigenaar vonden. In 1999 startte Rapsody Yachts met het bouwen van nieuwe, klassiek gelijnde, snelvarende motorjachten. Dit is ontstaan dankzij de groeiende vraag naar 'state-of-the-art” motorjachten in het topsegment. Al snel werd de fraaie retro-look van de sierlijke Rapsody’s een begrip. Vandaag de dag varen meer dan 300 Rapsody’s over de Europese wateren.