De Zeilschool

Adres, contactgegevens & route

Harderhaven 40
3898 LN ZEEWOLDE
Telefoon 06 58925511
Fax 0320 288 380
E-mail Stuur een e-mail
Internetlink dezeilschool.nl

Bedrijfsomschrijving

Het verhuren van zeilboten, alsmede het geven van zeillessen.

Bedrijfsprofiel

Nautix Harderwijk is de zeilschool in de omgeving van Harderwijken is aangesloten bij het CWO. De Stichting Commissie Watersport opledingen is een samenwerkings verband tussen de ANWB, Hiswa en het Watersport verbond.

Door zeilles te nemen bij een CWO aangesloten zeilschool bent u verzekerd van een goede kwaliteitsopleiding.

Leveringsprogramma

Nautix Jeugdzeilschool
De jongerenweken worden in de zomervakantie georganiseerd. De kinderen zijn welkom vanaf9 uur en kunnen 's middags tussen 17 en 18 uur weer worden opgehaald.

src=

Debeginnende en gevorderde zeiler tussen 8 en 12 jaar krijgtzeilles in een optimist. Iedere cursist vaart in een eigen kleine zwaardboot onder begeleiding van een instructeur in motorboot. Binnen een week leren de kinderen op speelse wijzegoed zeilen.Aan het eind van de week ontvangt uw kindeen vorderingsstaat of een CWO diploma.

src=

Kinderen tussen 12 en 16 jaar krijgen les in eenopen kielboot, de valk. Samen met nog 2 tot 3 cursisten en een instructeur gaan zijop pad. Tijdens deze lessenleert ieder kindzelfstandig zeilen en alles wat daarbij komt kijken. Aan het eind van een leuke en leerzame weekworden CWO vorderingstaten of diploma's uitgereikt.

Dit jaar Nieuw! De open Bic! In deze eenpersoons zwaardboot leer je op een spectaculaire manier zeilen.


Verhuur van kwaliteit Zeiljachten, Motorsloepen en Pontonboten vanuit Harderwijk / Zeewolde

Altijd al een keer er op uit willen trekken op het water? Op de Randmeren met zijn vele eilandjes, gezellige plaatsen en mooie natuur vindt iedereen wel iets van zijn gading. Zeewolde, Elburg en Harderwijk liggen binnen vaarbereik.

src=   src=   src=

Hier is Nautix de ideale bootverhuurder, goed bereikbaar aan het aquaduct tussen Harderwijk en Zeewolde en met een uitgebreid aanbod van zeilboten en sloepjes.

src=   src=   src=

Inde jachthaven van Holland Marine Service (HMS) aan de Harderhaven, waar Nautix gevestigd is, is altijd ruim voldoende gratis parkeer plek. Daarnaast is de haven prima te bereiken met het openbaar vervoer; halte Harderhaven vanaf NS station Harderwijk. Na een dag op het water kunt u even lekker na genieten op het terras van restaurant Hardersluis.


Actieve en ontspannen evenementen op en nabij het water!

Nautix bedrijfsevenementen bieden u en uw relaties of medewerkers een actieve en ontspannen dag. Groepen van 8 tot 200 personen kunnen we een leuke, ontspannen en gedenkwaardige zeildag aanbieden.

src=   src=

Locaties
U heeft voor uw bedrijfsevenement de keus uit vier superlocaties aan het water!

Harderwijk: De Haven van Harderwijk, midden in de stad bij een gezelllig restaurant aan de jachthaven.

Medemblik: Regatta Center Medemblik, naast kasteel Radbout bijde mooiste jachthaven van Nederland, waar ook onze Olympische zeilers trainen.

Zeewolde: Harderhaven, nabij een gezellig hotel restaurant waar onze boten voor de deur liggen. Gezellig en ontspannen een dagje uit.

Zeewolde: The Harbour, uniek in Nederland zowel een a la carte restaurand als een prachtig theater. Om eens echt iets speciaals van uw bedrijfsevenement te maken.

Op alle locaties liggen de boter letterlijk voor de deur. U kunt hier zo vanaf het terras in de boten stappen.

Opzet
Een dag uitwaaien en genieten van wind en water. Met een goed gevulde picknickmand aan boord van, naar keuze, een valk of een kajuitzeiljacht maakt u er een mooie dag van!
Wilt u echt actief en sportief zeilen, dan kunnen wij u een dag Matchracen aanbieden. Hierbij racen telkens twee identieke boten tegen elkaar in een korte hevige wedstrijd. In een serie van drie wedstrijden wordt de winnaar vastgesteld, die verder strijdt tegen winnaars vande andere wedstrijden in de volgende ronde.

Heeft u interesse in een bedrijfsevenement bij Nautix? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en prijzen.

Afbeeldingen

Trefwoorden / Tags

zeilschool, jeugdzeilschool, verhuur, zeilboten