Jachthaven Strand Horst

Adres, contactgegevens & route

Palmbosweg 18
3853 LB ERMELO
Telefoon 0341 561333
Fax 0341 551563
E-mail Stuur een e-mail
Internetlink www.strandhorst.com

Bedrijfsomschrijving

Jachthaven Strand Horst ligt aan het veluwe meer dicht bij Harderwijk. Rondom de haven zijn er veel activiteiten zoals een watersportvereniging en ook kinderspeelplaats. Daarnaast bemiddeling in aankoop en verkoop boten, onderhoud, reparatie maar ook een spuiterij en zelfs een McDonalds.

Bedrijfsprofiel

Strand Horst

Jachthaven Strand Horst ligt in de prachtige provincie Gelderland bij Ermelo, dit jaar genomineerd tot groenste stad van Nederland. De jachthaven ligt centraal in het Randmerengebied aan het Wolderwijd. Een groot randmeer met eilandjes en met voldoende diepte om te zeilen. Wilt u wat langer gaan varen, dan bent u vanuit de Jachthaven in ca 3 uur op het het IJmeer waar u b.v. de Vecht op kunt. In de andere richting vaart u via het Veluwemeer in ca. 5 uur naar het Ketelmeer waar u de IJssel of het IJsselmeer op kunt varen. Tevens kunt u via de sluis de polder in om te genieten van een ongekende mooie natuur.

Maar ook het achterland biedt tal van mogelijkheden om een leuke dag te hebben. Bossen, heidevlaktes, oude boerderijen, schapenboerderijen. Prachtige landschappen om te wandelen en / of te fietsen.


Watersportwinkel/ onderhoud

De watersportwinkel van
H2O Sportsheeft een groot aantal gerenommeerde merken in huis.
Van schoonmaakmiddelen tot navigatieapparatuur, vrijwel alles is op voorraad. Ook voor een bijboot en een buitenboordmotor kunt u bij hen terecht. Vrijwel al het onderhoud aan uw schip kan op de jachthaven uitgevoerd worden.

H2O Sports/ Jachtservice Vleerbos & Cohoudt zich bezig met de reparatie en onderhoud van vrijwel alle motoren, elektrische installaties en alle andere aan boord voorkomende zaken. Daarnaast verzorgen zij de inbouw van onder meer boeg- en hekschroeven, navigatieapparatuur en laadsystemen en voorzien wij met hun 'TOTAL YACHTSERVICE” in diverse andere diensten. Telefoon 0031-341550565

Bij van Winkoop Yachtpaintingwordt uw schip professioneel gespoten. Ook voor straalwerk en polyesterreparaties kunt u bij hen terecht.Telefoon 0031-655336166Pompstation

Tanken kan bij ons pompstation direct aan het water, wij verkopen zowel Euro als diesel. Vanzelfsprekend ontbreken ook een vuilwaterpomp en een bilgepomp hier niet.
Ook voor gasflessen kunt u bij ons terecht, verkoop via het Havenkantoor.


Trailerhelling

Dagrecreanten die hun boot te water willen laten kunnen van onze trailerhelling gebruik maken.
Voor € 10,- kunt u zelf dan de boot te water laten en uw auto en trailer blijven tijdens uw verblijf op het water op het afgesloten haventerrein staan.
Voor gebruik van de trailerhelling dient u zich wel eerst te melden bij de receptie/ Havenkantoor.Telstar Surf

Telstarsurf, gevestigd op jachthaven Strand Horst, is de grootste surfshop van Nederland.
Naast een enorme collectie aan windsurf, kitesurf en wakeboardmateriaal kun je hier ook prima terecht voor de laatste strand en badmode.
Andere redenen om eens bij hen binnen te lopen:

* een verhelderende discussie met één van de medewerkers over je (aan te schaffen) surfspullen
* een bakje koffie na een dag surfen
Horeca

Van een dag op het water krijg je lekkere trek. Een Italiaans restaurant,
Bellini`s, een wokrestaurant, Wok-inn, een Macdonalds en Dragt Strand Horst bevinden zich pal naast de jachthaven en bieden een gevarieerd aanbod aan heerlijke gerechten.
Ook op de terrassen van Bellini`s en Dragt Strand Horst is het goed toeven.

Schip kopen?

Sinds 2001 houdt Jachthaven Strand Horst te Ermelo zich succesvol bezig met jachtbemiddeling. Ons aanbod omvat altijd ca. 70 gebruikte schepen in diverse prijsklassen en bestaat uit zowel motorjachten als zeiljachten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze haven te Ermelo om de bij ons te koop liggende schepen te komen bekijken.

Sinds 2012 zijn wij Hiswa-makelaar, voor het complete aanbod van alle Hiswa-makelaars kunt u
hier klikken.

Waarmee kunnen wij u als koper van een boot helpen?

Wij kunnen u als koper ondermeer adviseren en assisteren met:

  • het checken en regelen van BTW/Douanezaken betreffende uw nieuwe schip het registreren van uw schip in het scheepsregister van het Kadaster
  • het maken van een afspraak voor een eventuele aankoopkeuring door een Hiswa Qualified Yacht Surveyor
  • het eventueel verzorgen van een ligplaats voor uw schip in onze jachthaven te Ermelo

Met deze diensten van onze jachtbemiddeling en door onze ervaring met de verkoop van schepen kunnen wij het kopen van een schip voor u eenvoudiger en veiliger maken.


U wilt uw schip verkopen?

Wegens groot verkoop succes zijn wij altijd op zoek naar werfgebouwde schepen welke wij als jachtbemiddelaar vanuit ons jachthaven te Ermelo kunnen verkopen. Graag verkopen wij daarom ook eventueel uw schip vanuit onze verkoophaven te Ermelo.

Centraal gelegen in het midden van het land, aan de Randmeren en aan de snelweg A-28 (afrit nr.11, Strand Horst), zijn wij eenvoudig te bereiken. Ook ons grote aanvraagbestand en het feit dat wij 7 dagen per week geopend zijn dragen er aan bij dat wij uw schip binnen afzienbare tijd kunnen verkopen. Informeert u daarom eens geheel vrijblijvend naar onze verkoopvoorwaarden.


Vaarbewijzen
Voor sommige schepen heeft u een vaarbewijs nodig! Op de volgende site is veel informatie te vinden over de verschillende vaarbewijzen en exameneisen. Daarnaast vindt u op deze site informatie over bijvoorbeeld de etiquette op het water en de veiligheid aan boord. www.vaarbewijzen.nl

Leveringsprogramma

De jachthaven

De jachthaven met ca. 530 ligplaatsen heeft alle denkbare voorzieningen voor de watersporter. In de zomer en/of de winter biedt de jachthaven tevens de mogelijkheid voor stalling van uw boot. In de loods van ca. 2000 m2 en 8 m. hoog staat uw schip droog. In de zomer kunnen hier schepen gestald worden om te poetsen, maar ook kunnen hier speedboten op trailer schoon en droog gestald worden. In de winter wordt de loods gebruikt voor de winterberging.Restaurant


Als u even niet op de boot wil zijn dan kunt een hapje en/of een drankje nuttigen in een van de vier restaurants bij jachthaven Strand Horst.

Afbeeldingen

Trefwoorden / Tags

Jachthaven, jachtmakelaars, ligplaatsen, jachtmakelaardij, bemiddeling, aankoop, verkoop, Strand, Horst, winterstalling, stalling, veluwemeer, Ermelo, Harderwijk, boten, activiteiten, watersportvereniging, kinderspeelplaats, onderhoud, reparatie, spuiterij, mcdonalds, winterstalling