Harderwold, Golf- en Villaresort

Adres, contactgegevens & route

Parlaan 2
8241 BG LELYSTAD
Telefoon 0320 264175
Fax 0320 264281
E-mail Stuur een e-mail
Internetlink www.dop.nl

Bedrijfsomschrijving

Projectmatige verkoop van nieuwbouw woningen in binnen- en buitenland en de verkoop van bestaand onroerend goed, de zogenaamde uitpondprojecten (voormalige huurwoningen).

Bedrijfsprofiel

Dop Makelaars is gevestigd in Lelystad en actief met de projectmatige verkoop van nieuwbouw woningen in binnen- en buitenland en de verkoop van bestaand onroerend goed, de zogenaamde uitpondprojecten (voormalige huurwoningen).

Voor deze activiteiten hebben wij een werkwijze ontwikkeld, die zijn kracht ontleent aan de bundeling van verschillende disciplines in een team van enthousiaste medewerkers. Samen vormen deze disciplines, zoals wij dat noemen, de formule die werkt.

Open dagen Harderwold, elke zaterdag en zondag geopend van 12- tot 16 uur.

Kom naar Harderwold en ervaar de royale en zeer complete villa's, door
Jan des Bouvrie
ontworpen en daarnaast compleet wonen op een prachtige
locatie in Nederland. Ervaar het met eigen ogen en bezoek de open dagen!

Leveringsprogramma

Golf- en Villaresort Harderwold te Zeewolde
Golf- en Villaresort Harderwold, bestaat uit verschillende types zeer luxe recreatievilla's, is gesitueerd in het hart van de prachtige natuurgebieden Harderbos en Harderbroek nabij Harderwijk. Het resort heeft een 18 holes golfbaan met A-status en staat in directe vaarverbinding met het Veluwemeer.

De villa's zijn van een zeer hoge kwaliteit, worden gebouwd met duurzame materialen en hebben een uitgebalanceerde ruimtelijke indeling. Daarnaast is natuurlijk rekening gehouden met het creëren van een optimale lichtinval en uitzicht.

Golf-en Villaresort Harderwold ligt op een unieke locatie in Flevoland. Een bijzonder project op slechts enkele minuten varen van het Veluwemeer. De realisatie van dit project verloopt in fasen. Fase 1, met uitsluitend kavels direct aan het water gelegen, is 2 jaar geleden gestart. Hiervan is ruim 70% verkocht en bebouwd. In deze fase heeft u nog de mogelijkheid van een geheel op maat gemaakte recreatievilla. Voor de fasen 2 en 3 is niemand minder dan de bekende architect Jan des Bouvrie aangetrokken.

Recent zijn wij gestart met de verkoop van de 2e fase op het project. In deze fase kunt u kiezen uit drie exclusieve, door Jan des Bouvrie ontworpen, villa's. Geheel afgestemd op zijn creatieve visie over wonen bij bos en water.

Een prachtige Jan des Bouvrie villa aan het water, de golfbaan op een paar minuten lopen en een eigen sloep voor de deur.

Dop Makelaars Villaresort Harderwold te Zeewolde Interieur van Dop Makelaars luxe villa op het Golf en villaresort Harderwold


3 typen villa's
Jan des Bouvrie heeft 3 typen villa's ontworpen, genaamd Villa Zon, Villa Water & Villa Bos. Vernoemd naar de verschillende natuurlijke elementen die Harderwold rijk is. Iedere villa heeft een eigen duidelijk karakter. Strak vormgegeven met een plat dak of meer landelijk met een kap, gelijkvloers of met een verdieping. Voor alle drie geldt dat het binnen-en buitenleven elkaars verlengstuk zijn. Last but not least, aan het einde van het kavel vindt u een eigen steiger voor wellicht een prachtige sloep. Uw kavel staat dus in directe verbinding met prachtige wateren. Wat wilt u nog meer? Proef de sfeer van het Veluwemeer en maak een afspraak om eens een kijkje te komen nemen. U kunt natuurlijk ook onze nieuwe brochure opvragen, deze wordt u dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Meer weten?
Belt u dan met Dop Makelaars te Lelystad (0320 264 175 )
I: http://www.dop.nl/ 
E: info@dop.nl

Op locatie – modelwoningen 2e fase aan de Pluvierenweg 9 - zijn wij iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur geopend. Prijzen vanaf € 256.000,- v.o.n. excl. BTW. Golf- en Villaresort Harderwold - Pluvierenweg 7 - 3898 LL te Zeewolde.


Binnenland

Het actuele aanbod van onze woningen, verspreid over heel Nederland, vindt u op onze website onder woningaanbod binnenland.

Buitenland
Steeds meer Nederlanders tonen interesse voor een woning in het buitenland. Op die tendens hebben wij alert gereageerd. Henk Dop, oprichter van Dop Makelaars hierover: ”Alhoewel de buitenlandse markt overeenkomsten vertoont met de Nederlandse, vraagt de verkoop van nieuwbouwprojecten in het buitenland toch net weer andere aandachtspunten.

Dop Makelaars is actief in Duitsland (Winterberg - Sauerland) en Frankrijk. Een bijna voltooid project in de Provence (Les Demeures du Luc) van in totaal 44 villa's en een groot project in de Ardèche (Les Rives de l'Ardèche) met in totaal 135 villa's. Daarnaast hebben wij individuele villa's in de verkoop en nieuwbouwprojecten in voorbereiding.

Geïnteresseerd? Kijk dan op onze website en klik op de button buitenland.

 

 

Afbeeldingen

Trefwoorden / Tags

verkoop, nieuwbouw, woningen, appartementen, villa, jan des bouvrie, onroerend goed, harderwold, harderwijk, veluwemeer, zeewolde