Free-Technics B.V.

Adres, contactgegevens & route

Eikenlaan 259 J
2404 BP ALPHEN AAN DEN RIJN
Telefoon 0172 418890
Fax 0712 418899
E-mail Stuur een e-mail
Internetlink www.freetechnics.nl

Bedrijfsomschrijving

Detailhandel en groothandel in en de im- en export van goederen in het algemeen en van technische en electronische materialen, alsmede van automatiserings-, meet-, waarnemings- en besturingssystemen in de scheepvaartsector in het bijzonder, alsmede de implementatie en installatie van voormelde goederen en het verzorgen van opleidingen en instructies gericht op voormelde gebieden.

Bedrijfsprofiel

Free-Technics BV en haar wereld
Free-Technics BV is een besloten vennootschap en een Nederlandse onderneming, opgericht in 1990 te Hazerswoude en maakt inmiddels een deel uit van het Imtech concern.

src='/Library/uplFiles/30405/free

Free-Technics BV blikt dus terug op ruim 16 jaar geschiedenis, en is trots op de meer dan 800 installaties op schepen die de afgelopen jaren door hen zijn afgeleverd. Gedurende deze tijd is het bedrijf en haar reputatie aanzienlijk gegroeid en heeft een goede naam opgebouwd bij haar partners binnen de scheepvaartindustrie.

Meer dan 12 jaar geleden heeft Free-Technics BV een start gemaakt met de ontwikkeling van het software pakket FT NavVision® en de nadruk gelegd op innovatie van de software, met als eerste aanzet de verspreiding van FT NavVision® binnen maritieme markt.

Na het jaar 2000 was het tijd om de markt te verbreden en de bakens te verzetten. De software FT NavVision® staat, is bekend in de markt, en is niet meer weg te denken. Ook breidt het zich uit naar de industrie. Vooral de olie-industrie maakt inmiddels gretig gebruik van de mogelijkheden die FT NavVision® biedt en is inmiddels op vele olie platforms in gebruik.

Free-Technics BV heeft, met de ontwikkeling van bovengenoemde scheepvaart en industriële software een stabiele, wereldwijde bekendheid gecreëerd die er zijn mag.

Trefwoorden / Tags

Navigatiesystemen, navigatie, instrumenten, communicatiesystemen, computers aan boord, software voor schepen, navvision