De Valk Monnickendam

Adres, contactgegevens & route

Hoogedijk 6-7
1145 PM KATWOUDE
Telefoon (0)299 65 63 50
Fax (0)299 65 63 41
E-mail Stuur een e-mail
Internetlink www.devalk.nl

Bedrijfsomschrijving

Een van de belangrijke spelers in de jachtmakelaardij met zo’n 400 tot 500 aankoop en verkoop transacties per jaar. Het zwaartepunt ligt in de Superjacht industrie, waarin wij op mondiale schaal opereren. We verzorgen het hele proces inclusief taxatie, transport, verzekering of bijvoorbeeld de financiering. We bedienen onze klanten vanuit zeven vestigingen en concentreren ons op het segment tussen 10 en 40 meter.

BedrijfsprofielDe Valk Group - Vertrouw op meer dan zestig jaar ervaring

De koop of verkoop van een waardevol zeiljacht of motorjacht laat u niet aan de eerste de beste over. Bij De Valk hebben we al tientallen jaren ervaring en daarmee kiest u voor zekerheid. En voor gemak, want we kunnen het hele proces voor u verzorgen, inclusief taxatie, transport, verzekering of bijvoorbeeld de financiering.

En als u wilt, verkopen we uw huidige ligplaats of zoeken we een nieuwe voor u. Als het moment komt dat u tot aankoop of verkoop besluit, kunt u dus met een gerust hart achterover leunen – De Valk gaat doelgericht en vol energie voor u aan de slag.

De Valk is aangesloten bij:
HISWA - De Nederlandse watersport vereniging.
HISWA - Qualified Yacht & Ship Broker.
NMBS   - Onze makelaars zijn gecertificeerd en lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen.
ABYA   - De Engelse makelaars bond, de Association of Brokers and Yacht Agents.
MYBA  - De charter afdeling is aangesloten bij MYBA.


Leveringsprogramma

Makelaardij
Keuze te over - Bij De Valk hebben we te allen tijde tenminste vijfhonderd jachten in portefeuille. Daardoor zijn de blikken van potentiële kopers uit de hele wereld altijd op ons gevestigd. En dat is weer goed nieuws voor mensen die hun jacht willen verkopen.

Ongeëvenaarde database - Het is één van de pijlers onder onze reputatie: een database met maar liefst 50.000 namen en gegevens van jachten en hun (potentiële) eigenaren. Dit bestand, dat uiteraard zorgvuldig up-to-date wordt gehouden, maakt het mogelijk om vraag en aanbod snel en zorgvuldig bij elkaar te brengen.

Luxe charter
Je hoeft geen boot te bezitten om ervan te kunnen genieten. Bij De Valk kunt u uw wensen neerleggen voor de huur van een zeil- of motorjacht met bemanning. Voor een aantal dagen of een paar weken, waar ook ter wereld. We presenteren u het jacht waarmee u en uw gezelschap een fantastische vakantie kunnen vieren in alle comfort. Of waarin u een zakelijk gezelschap kunt ontvangen. In ieder geval bepaalt u zelf uw eigen route en heeft u de vrijheid om zelf de havens aan te doen die u interesseren. Bijvoorbeeld omdat er een Grand Prix of een filmfestival plaatsvindt...Koop een jacht
Bij De Valk vindt u een actueel aanbod van honderden jachten. Grote kans dus, dat we uw ideale jacht al ergens hebben liggen. Zoekt u iets heel unieks, dan kunt u ons een zoekopdracht verstrekken. Na een intake gesprek waarin we uw wensen en eisen in kaart brengen, gaan we gericht op zoek. We boren dan al onze contacten aan om het aanbod in de categorie van uw voorkeur in kaart te brengen.

Verkoop een jacht
Wilt u afstand doen van uw jacht, dan is De Valk uw logische keuze. Want het verkopen van een jacht is een uiterst intensief proces waarin veel tijd en aandacht nodig is. De Valk beschikt over de mensen en de middelen, de kennis en de kunde om tot succesvolle resultaten te komen.Uw jacht in onze haven
Onze eigen, deels overdekte, jachthavens in Nederland trekken vele honderden bezoekers per maand. Ze komen van heinde en verre en hebben alle één doel; ze zoeken een jacht.
In onze havens wordt uitstekend voor uw schip gezorgd en belangstellenden kunnen het bekijken, zij het onder begeleiding van onze eigen mensen. Over het transport van uw jacht naar één van onze havens hoeft u zich geen zorgen te maken; dat kan De Valk voor u regelen.

Taxatie
Een taxatie door De Valk geeft u alle zekerheid. U ontvangt een gedetailleerd en objectief rapport dat een realistische schatting biedt van de waarde en de prijs die het bij verkoop zou opbrengen. Daarnaast is een taxatie van belang en in de regel vereist bij de financiering van uw jacht.

Ligplaatsen
U geniet meer van uw jacht, als het op de juiste plek ligt, in de juiste haven. Een haven die voldoende faciliteiten biedt, een sfeer ademt waar u zich thuis voelt en die zonder al teveel omwegen te bereiken valt.
De Valk bemiddelt niet alleen in schepen, maar ook in ligplaatsen, met name in Franse, Spaanse en Italiaanse havens aan de Middellandse zee. En of u uw ligplaats zoekt of juist wilt verkopen; De Valk begeleidt alle procedures rond de overdracht en de financiële en juridische afwikkeling.

Finance & Insurance
Voor meer informatie over financieringen en verzekeringen verwijzen wij u naar de site van De Valk Finance and Insurance B.V.
www.devalkfi.nl

Scheepsregistratie
Indien uw schip niet is geregistreerd kunnen wij hiervoor zorgen zonder tussenkomst van de notaris. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Zodra wij de benodigde informatie hebben zullen wij zorg dragen voor de verdere afhandeling. Ook reeds geregistreerde schepen kunnen door De Valk worden overgeschreven naar de nieuwe eigenaar zonder tussenkomst van de notaris.

Yacht Magazine
Het Yacht Magazine is een productie van De Valk Group Yachtbrokers. Geschreven door watersporters voor watersporters die serieus overwegen een schip te kopen of te verkopen.

Naast het volledige aanbod van alle jachten die bij de verschillende De Valk vestigingen in bemiddeling zijn, biedt het Yacht Magazine u ook een breed scala aan nieuwtjes en wetenswaardigheden uit de branche.

Distributie
Ons magazine komt twee keer per jaar uit en wordt wereldwijd verspreid. De oplage is 15.000 catalogi waarvan ongeveer 6.000 exemplaren naar ons vaste klantenbestand wordt gezonden en ongeveer 3.000 exemplaren worden op beurzen uitgedeeld. Het restant wordt bij de kantoren op de leestafel aangeboden.

Vacatures - zie de website van De Valk Group

 

Hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van De Valk is gesitueerd in het centrum van Nederland (Loosdrecht) en wordt prachtig omgeven door de Loosdrechtse plassen. Vanuit ons hoofdkantoor worden alle De Valk kantoren aangestuurd en kunt u tevens terecht voor zaken omtrent BTW en Financieringen & Verzekeringen.

De Valk Monnickendam
Jachtmakelaardij De Valk Monnickendam is sinds 1996 gevestigd in het watersportminnende Monnickendam. Het kantoor met verkoophaven in Katwoude is gesitueerd op een uniek punt, is zeer goed bereikbaar over land en water en beschikt over een eigen (verkoop)haven met 150 ligplaatsen. De uitstekend toegeruste jachthaven, met een restaurant complementeert het geheel en maakt Jachtmakelaardij De Valk Monnikendam tot een A-1 locatie voor de aan- of verkoop van uw schip. Wij weten ons verzekerd van een regelmatig wisselend aanbod van motor- en zeilschepen tussen 30 en de 80 voet.

Alle kantoren
- zie de
website van De Valk Group

Trefwoorden / Tags

Bemiddeling, te koop, te huur, luxe jachten, motorjachten, motorboten, superjacht, jachtmakelaardij, verkoop, verhuur, jachtbemiddeling, jachtmakelaars, motorjachten, luxe, zeiljachten, inkoop, inruil, charter, hiswa makelaar